Kush jemi ne?

Vizioni ynė

Vizioni ynė

Autoriteti kryesor i konsulencës profesionale në Kosovë e njohur nga partnerët ndërkombëtarë për profesionalizimin, standardet e ekselencës dhe kujdesit ndaj klienti.

Lexo mė shumė
Misioni ynė

Misioni ynė

Për të promovuar ambientin që nxit zhvillimin e shërbimeve të konsulencës në Kosovë në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare dhe vlerën që konsulentët ju ofrojnë klientëve të tyre.

Lexo mė shumė
Kujt i shėrbejmė

Kujt i shėrbejmė

BCC është e përkushtuar për të shërbyer në interes të anëtarëve të saj, duke mbështetur përpjekjet e tyre për të siguruar një cilësi më të mirë të shërbimit ndaj klientëve të tyre. Të gjitha kompanitë e...

Lexo mė shumė
Kush jemi ne

Kush jemi ne

Këshilli I Konsulentëve për Biznes ka themeluar në strukturat e saj tri komitete: Qeverisje – Luan Dalipi (kryetar), Lindita Daija, dhe Myesere Hoxha Anëtarësim dhe Marrëdhënie me Publikun – Butrint Batalli (kryetar), Kushtrim Shaipi, dhe Myesere Hoxha Procedurat diciplinore –...

Lexo mė shumė

PROJEKTET TONA

Disa nga projektet tona:
CMC Ēertifikimi / CMC (Certified Management Consultant)

CMC Ēertifikimi Raundi 1

mė shumė
Skema Voucher e Kėshilldhėnies

Skema Voucher

mė shumė
Business Diagnostics Training

Business Diagnostics Training

mė shumė

Trajnimi per Shitje dhe Marketing

mė shumė

KKB zyrtarisht anėtare nė ICMCI

mė shumė